Toimitilamme

A-Insinöörien toimitilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Porissa. Kuopiossa ja Oulussa.

ESPOO

Espoon Leppävaarassa sijaitsevat Albergan uudet toimitilamme palvelevat suunnittelun sekä ITC:n työntekijöitämme. Tilat on suunniteltu moderneiksi ja avariksi. Kaiken keskipisteenä on yhteinen keidas keskellä toimistoa, jossa henkilöstölle tarjotaan aamupala sekä iltapäiväkahvit. Tiloissa työskentelee tällä hetkellä noin 100 A-Insinööriä.
Lue lisää Albergasta
Tutustu Albergan toimitiloihimme virtuaalisesti

Panorama Towerin yhdeksännessä kerroksessa Espoon Leppävaarassa sijaitsevat rakennuttamisen toimitilamme. Tilat ovat väljät ja maisemat tornin huipulla lepuuttavat silmiä. Toimipaikassamme työskentelee tällä hetkellä noin 30 A-Insinööriä. Lue lisää Panorama Towerista.

HELSINKI

Saanio & Riekkola Oy:n toimitilat sijaitsevat Helsingin Kannelmäessä Laulukujalla.

KUOPIO

Kuopion toimistomme sijaitsee Microkadulla.

OULU

Oulussa A-Insinöörit toimivat Kiviharjunlenkin toimistolta käsin.

PORI

A-Insinöörit toimivat Porissa Valtakadulla.

TAMPERE

A-Kulman toimitilat Tampereella otettiin käyttöön vuonna 2006. A-Insinöörien käytössä on koko A-Kulma ja sen kuusi kerrosta. Tällä hetkellä tiloissa työskentelee noin 180 A-Insinööriä. A-kulman toimitilat sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa Satakunnankatu 23:ssa.

Tampereella A-Insinöörien rakennuttajien toimitilat sijaitsevat Technopolis Yliopistonrinteessaä osoitteessa Kalevantie 2, (kävellen ja taksilla) ja Ratapihankatu 51 (pysäköintihalli ja tavarantoimittajat). 

TURKU

A-Insinöörien suunnittelun ja rakennuttamisen toimitilat sijaitsevat samassa osoitteessa Ilmarisenkadulla.