Vaativien hankkeiden erityisosaamista

Vaikka osaamisemme on huippuluokkaa, pyrimme jatkuvasti olemaan vieläkin parempia. Uskomme elinikäiseen oppimiseen. Siksi oma AI-Akatemia tuottaa koulutuspalveluja A-Insinööreille. Tavoitteena on, että jokainen A-Insinööri syventää osaamistaan joka vuosi koulutuksella.

Tekniikka

Olemme alalla arvostettu tietomallinnuksen monipuolinen osaaja. Yrityksessämme toimiva tietomallinnuksen asiantuntijaryhmä ylläpitää ja kehittää tietomallisuunnittelua alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Suunnittelun yleisohjelmistoina käytössämme ovat mm. Autodeskin  AutoCAD varustettuna rakennesuunnitteluun räätälöidyllä menusovelluksella. Infrasuunnittelussa työkaluina ovat Tekla Civil –sovellus sekä Autodeskin Infrasuite ohjelmistopaketit. Liikennesuunnittelussa ja geosuunittelussa käytämme Vianovan Novapoint-ohjelmistoja. Korjausrakennesuunnittelussa teemme visualisointimalleja Archicad –ohjelmalla. Tietomallisuunnittelussa käytämme puolestaan Tekla Structures-suunnittelujärjestelmää.  Laskennassa käytössämme ovat globaalisesti tunnetut ja paikallisesti merkittävimmät ohjelmistot.

Ohjelmat tuottavat luodun mallin pohjalta tarvittavat piirustukset asennukseen ja valmistukseen sekä luettelot materiaalimenekistä sekä osista, varusteista ja piirrustuksista. Tätä täydentää valmius siirtää tieto valmistettavista osista sähköisesti konepajalle.

”Olemme alalla arvostettu tietomallinnuksen monipuolinen osaaja.”