Olisiko paikkasi rakennusalan johtavassa konsulttiryhmässä?

Vahvuuteemme kuuluu tällä hetkellä lähes 600 rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun asiantuntijaa. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat menestyksellisen toimintamme perusta. Sitoudumme työntekijöihimme. Arvoihimme kuuluvat kestävät työntekijäsuhteet ja osaamisen jatkuva kehittyminen.  

Uskomme avoimuuteen ja hiljaisen tiedon jakamiseen. Projektiryhmät pyritään kokoamaan aina niin, että tuoreet ideat ja ajatukset sekä vankka kokemus täydentävät toisiaan ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä yhä paremmaksi. Tietysti käytössämme ovat aina parhaat ajanmukaiset ja tehokkaat suunnittelutyökalut.
Toimipaikkamme ovat keskeisillä paikoilla Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa. Toimitilat, joustavat työajat ja hyvät liikenneyhteydet auttavat osaltaan arjen ja työn yhteensovittamisessa.

Meillä pääset mukaan maamme innostavimpiin ja haastavimpiin suunnittelu- ja rakennushankkeisiin. Tarjoamme yhteisöllisen ja mahdollisuuksia luovan työilmapiirin, sekä eväät ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

 

Lopputyöntekijät

A-Insinööreillä tehdään toimintojen kehittämiseksi vuosittain useita insinööri- ja diplomitöitä. Ajankohtaisten aiheiden kirjo on laaja, viimeaikoina ovat esillä olleet mm. eurokoodien laskentaohjeet, joista on tehty lopputöitä niin suunnittelun kuin rakennuttamisen puolella sekä ympäristösertifioinnin vaikutukset rakennushankkeissa. Lopputyön tekemisen ja ohjauksen ohella opiskelijat pääsevät mukaan myös varsinaiseen projektityöskentelyyn keräämään myös arvokasta käytännönkokemusta suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Valmistumisen jälkeen tutkinnon suorittaneelle on yleensä tarjolla vakituinen työpaikka. Uudet siirtyvät työntekijät käyvät läpi yrityksen perehdyttämisohjelman.

 

Yhteyshenkilöt

    • Katriina Hälikkä
    • Tampere
    • PUH 0207 911 807