• TOTEUTETTAVA PALVELU
  Rakennuttaminen ja valvonta
  A-Insinöörit, Petri Hyvärinen
  Rakennesuunnittelu
  A-Insinöörit, Riku Niemelä
 • TILAAJA
  Technopolis Oyj
 • VALMISTUMISVUOSI
  2010

Technopolis Yliopistonrinne, 1. vaihe

2008-2010, Tampere

Technopoliksen Yliopistonrinne valmistui Tampereelle huhtikuussa 2010.  Sen lisäksi, että hanke toteutui nollavirheluovutuksena, pääsimme näyttämään osaamisemme laaja-alaisuutta. A-Insinööreille hanke on ollut huomattava taidonnäyte ja yhteistyön tulos, jossa oli mukana henkilöitä niin Rakennuttamisen, Suunnittelun kuin Mittausten ja Maaperätutkimusten toimialoiltamme.

Käyttökokemusta rakennuksen käyttäjille on kertynyt jo runsaasti. Kyselimme muutamien mielipidettä:

Sari Nieminen, Ravintola Aleksis, ravintolapäällikkö:

Ravintolan ja kokousmaailman tilat ovat upeat, varmasti Tampereen hienoimmat. Tilat muuntautuvat päivän lounasravintolakäytöstä illan upeisiin kokkareisiin tai muihin juhliin todella hyvin. Ravintolassa on pidetty tähän mennessä niin pieniä kurssitapaamisia kuin isoja pikkujouluja ja kaikkea mitä siihen väliin mahtuu. Tunnelmaltaan tila on erittäin tyylikäs ja rauhallinen, joten se ei erikseen tarvitse somisteita. Tiloissa on myös valoa riittävästi ja se tekee niistä hyvin soveltuvat ja viihtyisät juuri ravintolatoiminnalle. Ensimmäisen kauden aikana ovat tilat vastanneet niin asiakkaiden kuin ravintolan tarpeisiin enemmän kuin hyvin.

Riikka Kivimäki, Sofigate Tampere Oy:n toimitusjohtaja:

Meillä on Technopolis Yliopistonrinteessä n. 80m² avokonttoritilat. Koemme, että uudet tilat tuovat meille lisäarvoa ja tilojen joustavuus sekä laadukkuus käyvät yksiin tarpeidemme ja tavoitteidemme kanssa. Toimivat neuvottelutilat, arvokkaan ja laadukkaan näköiset sisätilat sekä hyvä valaistus ovat erinomainen asia liiketoimintamme kannalta. Käytämme usein lisäneuvottelutiloja ja ne antavat meille tarvittavia lisäresursseja. Rakennus on onnistunut kokonaisuus, Riikka Kivimäki sanoo.  

Ilkka Mäkelä AC Partners / Alén Consultingin toimitusjohtaja:

Technopolis Yliopistonrinteen tilat antavat meille lisäarvoa ja ovat selkeä etu. Asiakkaamme kehuvat tilojamme usein ja toimintamme kannalta on tärkeää, että täällä on myös erinomainen äänieristys. Myös ison auditorion akustiikka on onnistunut hienosti. Kokonaisuudessaan tilat ovat modernit ja toimivat, niin ulkoa kuin sisältä päin. Lisäksi arvostamme rautatien läheisyyttä ja hyviä parkkitiloja, Ilkka Mäkelä kertoo.