Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Kyllästynyt etsimään, valmiina rokkaamaan?

Oletko kolmannen vuosikurssin tai sitä vanhempi korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, rakennusalasta innostunut tuleva huippuosaaja? Me etsimme sinua! A-Insinöörit tarjoaa opiskelijoille kesätyöpaikkoja ja lopputyöaiheita, joiden kautta saat parhaat lähtökohdat tulevaisuuden urallesi.

Meillä työntekijät viihtyvät, mistä kertovat muun muassa sisäiset henkilöstötutkimuksemme, joissa kerta toisensa jälkeen olemme selvästi alan keskiarvoa parempi työnantaja.

A-Insinööreillä pääset työskentelemään modernissa työympäristössä ajantasaisilla työkaluilla, joita myös oma VDC-tiimimme kehittää jatkuvasti. Meille on erityisen tärkeää viestinnän läpinäkyvyys ja organisaation matala rakenne, sillä ilman hyvinvoivia asiantuntijoita emme  saa aikaan asiakkaallemme parasta tulosta.
 
A-Insinöörit tarjoaa työntekijöilleen lukuisia etuja, eikä meillä kuljeta kellokortti kaulassa. Muun muassa liukuva työaika ja moninaiset työskentelymahdollisuudet ovat niitä vapauksia, joita tarjoamme vastuullisten työtehtävien vastapainoksi. Laaja-alaisessa organisaatiossamme, josta löytyy niin rakenne-, infra-, kallio- ja ympäristösuunnittelun kuin rakennuttamisenkin palveluita, on myös helppo etsiä uusia haasteita tietotaidon kasvaessa. 
 
Testaa, onko sinusta A-Insinööriksi: Rocking summer at A-Insinöörit  ja jätä avoin hakemus, CV:si ja opintorekisteriotteesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Lue, millaisia kokemuksia kesätyöntekijämme saivat harjoittelustaan meillä.

Meihin voit tutustua lisää myös FacebookissaLinkedInissä ja Youtubessa.
 
A-Insinöörit tarjoaa opiskelijoille kesätyöpaikkoja ja lopputyöaiheita, joiden kautta saat parhaat lähtökohdat tulevaisuuden urallesi.