Maankäytönsuunnittelijaa / arkkitehtia

Tule mukaan A-Insinöörien asiakkaan ainutlaatuiseksi asiantuntijakumppaniksi maankäytönsuunnitteluun

Maankäytön tiimimme hakee nyt Tampereelle
 

MAANKÄYTÖNSUUNNITTELIJAA / ARKKITEHTIA

jolla on usean vuoden kokemus kaavoitustehtävistä sekä YKS-pätevyys.

Tehtävän toimipiste on ensisijaisesti Tampereella, mutta voit työskennellä myös muissa aluetoimistoissamme riippuen osaamistaustastasi ja kokemuksestasi. 

A-Insinöörit Oy on kasvava, kotimainen ja kansainvälisesti toimiva rakennuttamisen ja suunnittelun taitava ammattilainen. Työpaikkana A-Insinöörit on kehitysmyönteinen, yhteistyökeskeinen ja tarjoaa kilpailukykyiset edut.

Maankäytön työryhmäämme kuuluu kaksi arkkitehtia, maisema-arkkitehti ja ympäristöinsinööri, ja ryhmää täydentää tarpeen mukaan liikenne-, geo-, akustiikka tai muita suunnittelijoita talomme sisältä.

Maankäyttötiimissä laaditaan yleis- ja asemakaavoja sekä niihin liittyviä suunnitelmia ja selvityksiä. Työ tehdään yhdessä tilaajan ja sidosryhmien kesken. Viimeaikaisia töitämme ovat muun muassa vapaa-ajanasumisen kehittämissuunnitelma Mäntyharjulle, yleiskaava Lopelle ja Hankoon. Lisäksi olemme laatineet asemakaavoja Humppilaan, Riihimäelle ja Sipooseen. Puitesopimuksen kautta olemme tehneet töitä mm. Tampereen kaupungille.

Hakemallamme henkilöllä on kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot sekä innokas ja innovatiivinen ote suunnitteluun.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata sinulle sopivaksi kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Työn kuvaan voi kuulua osaamisesi huomioiden niin työn hankintaa ja kehittämistä kuin suunnittelua.

Lisätiedot ja hakemukset suunnittelujohtaja Jouni Turunen p. 040 717 5893, jouni.turunen@ains.fi

Meitä A-Insinöörejä on tällä hetkellä lähes 600 työstään innostunutta rakennuttamisen, rakenne- ja infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun asiantuntijaa Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Meille on yhteistä jatkuva halu kasvaa ja oppia uutta, emmekä ole tyytyväisiä ennen kuin asiakkaammekin on.  Tule mukaan laajenevaan toimintaamme, osaksi osaavaa joukkuettamme. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat toimintamme perusta.

Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön sekä kilpailukykyiset edut. Meidän työntekijöillämme on etätyömahdollisuus, aamiainen, oma Akatemia sekä mahdollisuus työnkiertoon. Lisäksi meillä on lounas- ja liikuntaetu käytettävissä.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi 17.3.2017 mennessä.