Kokenut rakennesuunnittelija Tampereelle

Tule mukaan A-Insinöörien asiakkaan ainutlaatuiseksi asiantuntijakumppaniksi rakennesuunnitteluun.

Etsimme

KOKENUTTA RAKENNESUUNNITTELIJAA

Oletko Sinä hakemamme rakennesuunnittelija, joka haluaa olla rakentamassa A-Insinööreille vahvaa asemaa Pirkanmaalle?

Olet koulutukseltasi rakennustekniikan insinööri tai DI, ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus (>5 v.) rakennesuunnittelutehtävistä. Hallitset FEM-laskennan ja/tai TEKLA-ohjelman käytön. Meillä on myös mahdollisuus muokata sinulle sopiva tehtäväkuva kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden.

Arvostamme palvelu- ja kehityshenkistä A-asennetta, 3D-suunnittelukokemusta ja rakennesuunnittelun pätevyyksiä. Viimeinen ei ole vaatimus, sillä tarvittaessa huolehdimme jatkokoulutuksesta. Luonteeltasi olet sosiaalinen verkostoituja ja kykenet ratkaisemaan teknisiä ongelmia tehokkaasti, usein myös vaihtelevissa olosuhteissa ja työryhmissä. Pystyt myymään ideat ja ratkaisut projektiorganisaatiolle sekä tilaajalle positiivisessa hengessä. Suunnittelutyössäsi tärkeintä ovat suunnitteluratkaisujen toimivuus, hyvä rakennettavuus ja turvallisuus. 

Tule mukaan laajenevaan toimintaamme, osaksi joukkuettamme. Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Jätä hakemuksesi 1.5.2017 mennessä hakulomakkeemme kautta.

Lisätietoja Tampereen tehtävästä antaa yksikönjohtaja Harri Kivistöltä, puh. 0207 911 826 tai harri.kivisto@ains.fi.