Kokemusta omaavaa projektipäällikköä ja rakennesuunnittelijaa uudis- ja korjauskohteisiin

Tule tekemään A-Insinööreistä oululainen, asiakkaan ainutlaatuinen asiantuntijakumppani rakennesuunnitteluun!

Etsimme

KOKEMUSTA OMAAVAA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ JA RAKENNESUUNNITTELIJAA UUDIS- JA KORJAUSKOHTEISIIN

Oletko sinä hakemamme rakennesuunnittelija, joka haluaa olla rakentamassa A-Insinööreille vahvaa asemaa Pohjois-Suomeen?

Olet koulutukseltasi rakennustekniikan insinööri tai DI, ja sinulla on jo kokemusta betonirakennesuunnittelutehtävistä. Hallitset FEM-laskenna ja/tai TEKLA-ohjelman käytön. Meillä on myös mahdollisuus muokata sinulle sopiva tehtäväkuva kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden.

Arvostamme palvelu- ja kehityshenkistä A-asennetta ja rakennesuunnittelun A- tai AA-pätevyyksiä. Viimeinen ei ole vaatimus, sillä tarvittaessa huolehdimme jatkokoulutuksesta. Luonteeltasi olet sosiaalinen verkostoituja ja kykenet ratkaisemaan teknisiä ongelmia tehokkaasti, usein myös vaihtelevissa olosuhteissa ja työryhmissä. Pystyt myymään ideat ja ratkaisut projektiorganisaatiolle sekä tilaajalle positiivisessa hengessä.Suunnittelutyössäsi tärkeintä ovat suunnitteluratkaisujen toimivuus, hyvä rakennettavuus ja turvallisuus. Siksi toivomme, että sinulla on vahva kokemus suunnittelusta ja osaaminen betoni-, teräs- tai korjaussuunnittelusta. 

Tule mukaan laajenevaan toimintaamme, osaksi joukkuettamme. Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Jätä hakemuksesi 15.4.2017 mennessä  hakulomakkeemme kautta.  

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä saat yksikönjohtaja Ville Jaatiselta, puh. 0207 917 400 ja suunnittelupäällikkö Elina Yli-Luukolta, puh. 0207 917 483.