Prodeco Oy osaksi A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:tä

A-Insinöörit konsernina - 3.04.2017

Prodeco Oy:n koko osakekanta on myyty A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle. Yritysten rakennuttamisen asiantuntijuus ja kasvustrategia ovat kaupan yhteisiä nimittäjiä. A-Insinöörien maantieteellinen läsnäolo vahvistuu ja laajenee Pohjois-Suomen suuntaan. Prodeco on toiminut Oulun lisäksi Pohjanmaalla ja Rovaniemellä. A-Insinöörit -konsernin henkilöstö kasvaa 30:llä asiantuntijalla. Samalla Prodeco saa leveämmät hartiat osana isoa konsernia.
 

Yrittäjävetoinen Prodeco on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijoita. Se on keskittynyt korjausrakentamiseen ja vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Prodecolla on osaamista elinkaaritalouden hallinnassa ja sisäilmatutkimuksissa. - Näiden osa-alueiden asiantuntijuus on osa konsernimme kasvustrategiaa, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen kertoo. Kaupan jälkeen A-Insinöörit - konserni toimii 9:llä paikkakunnalla Suomessa.

- Prodecon tavoitteena on ollut yrityksen perustamisesta lähtien kasvaa hallitusti, kehittyä ja olla alansa johtava toimija, kertoo Prodeco Oy:n toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä. Ensimmäisten neuvottelujen jälkeen oli mukava huomata, että jaamme monella tapaa saman näkemyksen ja tavoitteet A-Insinöörien kanssa. Kun yhteistyö oli toimivaa myös henkilötasolla, päätös yhdistymisestä oli loppujen lopuksi selvä, vaikka vaihtoehtojakin oli. Odotankin innolla mahdollisuutta päästä kehittämään yhdessä yritystä ja koko toimialaa.

 - Osaamisen yhdistäminen Prodecon kanssa on meille tuttua työn alla olevasta Oulun Tulevaisuuden Sairaala 2030 -allianssihankkeesta. Yhteistyömme on kantanut hedelmää projektinjohdon ja rakennuttamisen arvontuoton ja jatkuvan parantamisen ideologian siivittämänä. On ilo saada Prodecon taitavat asiantuntijat menestyvään ja kasvavaan tiimiimme, toteaa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n toimialajohtaja Juhani Karhu.

Prodecon Oy:n henkilöstö koostuu alansa huippuasiantuntijoista. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Sopimus yrityskaupasta allekirjoitettiin 31.3.2017.

Lisätietoja antavat

Jyrki Keinänen
Toimitusjohtaja
A-Insinöörit Oy
puh. 0207 911 701
jyrki.keinanen@ains.fi
Juhani Karhu
Toimialajohtaja
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy
puh. 040-593 3783
juhani.karhu@ains.fi
Ari-Matti Jänkälä
Toimitusjohtaja
Prodeco Oy
puh. 0500-581 260
ari-matti.jankala@prodeco.fi

A-Insinöörit yrityksenä

Partnerivetoinen A-INSINÖÖRIT on rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun suunnannäyttäjä ja uusien yhteistyömallien luoja. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti ja vientiprojekteissa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 55 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä yli 600 asiantuntijaa. Heittäydymme intohimolla hankkeisiin pyrkien tuottamaan parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia. Toimintatavoiltamme haluamme olla inhimillinen ja sitoutunut. Uskomme, että menestys rakennetaan yhdessä. 

Prodeco yrityksenä

Vuonna 2001 perustettu Prodeco Oy on oululainen rakennuttamis-, projektinjohto-, kustannussuunnittelu- ja tutkimuspalveluja tarjoava yritys. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli n. 3,1 m€ ja palveluksessamme on 30 asiantuntijaa kolmella paikkakunnalla.  Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat mm. luottamus, avoimuus, yhteistyö, sitoutuminen ja jatkuva kehittyminen. 


Kuvassa vasemmalta:
Toimialajohtaja Juhani Karhu A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä Prodeco Oy, hallituksen pj Heikki Käkönen A-Insinöörit Oy, hallituksen pj Matti Antikainen Prodeco Oy ja toimitusjohtaja Jyrki Keinänen A-Insinöörit Oy